Min blogg - Susanna i Ghana

När självförtroendet sviktar

De perioder jag är i Sverige brukar barnen ibland skicka med volontärerna brev till mig. Igår fick jag ett av Thompson.

 

"Dear Susanna,
Please I have change my mind. If I finish school, I want to learn more if I had a good grade. If I don´t have a good grade, I would like to learn to be a good driver.
I am so happy to get to know you."

 

Våra barn kommer från svåra levnadsförhållanden och har aldrig tidigare vågat tänka bortom morgondagen. Nu när deras livssituation dagligen utvecklas och förbättras så börjar de också våga drömma, tro på sig själva och på framtiden. Men ibland sviktar självförtroendet och det är svårt för dem att våga tro på sig själva, sin kunskap och sitt värde. Att stötta barnen på vägen mot att förverkliga sina drömmar är ett av mina långsiktiga mål. Det är en lång väg att gå och någonting jag ständigt arbetar för tillsammans med barnen. Alla barn är värda en trygg omgivning och att kunna få vara trygga i sig själva. Helt enkelt en trygg uppväxt.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan