Min blogg - Susanna i Ghana

En önskan att uppfylla

Efter två månader i Sverige är jag nu äntligen tillbaka i Ghana. Ute i byn möttes jag av ett fantastiskt välkomnande, barnen hade gjort stora planscher som klädde väggarna (med lite stavningshjälp från vår volontär) och många kramar blev det.

 

Min present tillbaka var att varje barn fick komma med varsin önskan på något de ville göra, som jag sedan skulle uppfylla. Det resulterade i att hämta kokosnötter i djungeln, hoppa hopprep, lära ut en ny svensk sång och mycket annat. Sist ut i ordningen att få sin önskan uppfylld var Richard, som länge satt och funderade innan han slutligen lite blygt sa: "kan inte du sova med oss inatt? du vet sådär allihopa tillsammans?"

 

Sagt och gjort; ikväll skjuter vi reglerna åt sidan och har dragit ner alla madrasser på golvet och lagt de tätt intill varandra. Nu tar jag sagoboken i högsta hugg och går in och lägger mig i den underbara barnahögen som redan ligger och väntar. God natt!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Eddie och barnen på Bristol Academy | Svar 03.05.2014 01.12

Vilken total lycka att få vara tillbaka....:) Anna

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan