Min blogg - Susanna i Ghana

Susanna i Ghana som BARNmässans insamlingsmål 2015

Äntligen har pressmeddelandet gått ut och det är därmed officiellt att vi har blivit utvalda som välgörande insamlingsmål för BARNmässan 2015!

En helt fantastisk känsla och jag är så tacksam! Detta är ett samarbete som jag tillsammans med BARNmässan kommer att arbeta med på flera olika plan. Både på plats i Ghana och i Sverige genom tidningar, tv och radio, samt flera aktiviteter runt omkring, bland annat Cirkus Scott.

Utdrag ur pressmeddelandet (för full version, sewww.barnmassan.se):

"BARNmässan startades 2005 och sedan starten har mässan slagit besöksrekord varje år och växt. Sedan 2007 har BARNmässan arrangerats på Karlstad Racketcenter på Wåxnäs.
2014 besöktes BARNmässan av 8 029 personer.
27-29 mars 2015 arrangeras BARNmässan för elfte året i rad.

BARNmässan är samlingspunkten för en otrolig massa kärlek och energi. Ett starkt bevis för det är de 792 245 kronor vi genom åren samlat in till behövande barn med hjälp av dig, våra besökare, utställare, arrangörer och vår underbara personal. En fantastisk summa pengar som gjort skillnad såväl i Sverige som runt om i världen

Sedan starten 2005 har vi varje år hittat en plats eller verksamhet som verkligen behöver all hjälp den kan få. Och det har alltid varit med utsatta och behövande barn i fokus. Tillsammans med Barncancerföreningen, Röda Korset, Rädda Barnen, Hjärtebarnsföreningen, Läkarmissionen och TRINITY Karlstad har vi med de insamlade pengarna kunnat förändra tillvaron i de mest akuta situationer."

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan