Min blogg - Susanna i Ghana

Girls night out

Att finna tid för vart och ett av våra 23 barn varje dag, är ingen lätt match. I kombination med hushållssysslor, inköp, utvecklingsprojekt, klinikbesök och så vidare, så har dygnets timmar en tendens att flyga förbi.

 

Att se till varje individs enskilda behov och att möta varje barn på just deras nivå, har dock alltid varit någonting som har varit väldigt viktigt för mig. Den tiden är helig och något jag jobbar mycket med.Idag har vi till exempel haft ’Girls night out’, jag och tjejerna. För att lyxa till det lite denna fredag tog vi en promenad till grannbyn för att köpa varsin klubba. En bättre tjejkväll kan man inte ha! 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
18.04 | 21:24

Hej Gunnar! Pengarna har använts i vår verksamhet i Ghana precis som förut, du kan läsa här på sidan och på vår nya sida togetgerasone.se
Mvh Susanna

...
04.04 | 18:20

Hej! vi har satt in lite pengar på bankgiro 119-6278 fram till nu,vart har de pengarna tagit vägen och varför har vi ej fått meddelande om vad som hänt.

...
13.01 | 17:51

Det gick inte att klicka direkt här, men funkade sedan.
Mvh Lasse

...
Du gillar den här sidan