Min blogg - Susanna i Ghana

Girls night out

Att finna tid för vart och ett av våra 23 barn varje dag, är ingen lätt match. I kombination med hushållssysslor, inköp, utvecklingsprojekt, klinikbesök och så vidare, så har dygnets timmar en tendens att flyga förbi.

 

Att se till varje individs enskilda behov och att möta varje barn på just deras nivå, har dock alltid varit någonting som har varit väldigt viktigt för mig. Den tiden är helig och något jag jobbar mycket med.Idag har vi till exempel haft ’Girls night out’, jag och tjejerna. För att lyxa till det lite denna fredag tog vi en promenad till grannbyn för att köpa varsin klubba. En bättre tjejkväll kan man inte ha! 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan