Min blogg - Susanna i Ghana

Ett projekt för en säkrare framtid

Nu börjar regnperioden komma igång på riktigt här i Ghana och vi har äntligen påbörjat vårt dräneringsprojekt.

 

Då vi ligger i en sluttning nedanför byn så är vi på grund av erosionen enormt exponerade för de vattenmassor som forsar ner från byn, vilket gör att husgrunden börjar svikta. Det handlar alltså dels om att ta emot samt leda bort vattnet som kommer forsande på marken, och dels så handlar det om att rikta samt forsla bort allt vatten som öser ner från vårt tak.

 

Vi har nu därför börjat gräva samt gjuta dräneringskanaler runt om hela barnhemmet, som fungerar som en extra skyddande mur. Därefter ska vi med hjälp av rör lägga om vattnets väg förbi oss och vidare ut i djungeln.

 

En viktig investering som gör att barnhemmet blir säkrare och mer hållbart inför framtiden.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan