Min blogg - Susanna i Ghana

En majsåker som omgivning

Såhär ser en del av vår omgivning ut just nu, i förgrunden marken där vi odlar majs. Vi äger mer än en hektar mark som vi ännu inte brukar och är nu inne i en testperiod för att pröva oss fram för att se vad som är tacksamt och fungerar just här hos oss.

 

En del i vårt arbete med att sträva mot ett av våra långsiktiga mål: att bygga upp förutsättningar för barnhemmets självförsörjning. Det är en lång väg att gå och det tar tid, inte minst här i Ghana. Målet är inte att barnhemmet ska bli helt självförsörjande, det är allt för orealistiskt då vi har många utgifter för till exempel skolgång och sjukvård. Men genom att kunna odla vår egen mat och sälja överskottet, så kommer vi iaf en bit på vägen.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan