Min blogg - Susanna i Ghana

Borta bra men hemma bäst

Fyra av våra barn togs om hand av en och samma fosterfamilj, innan de kom till oss. För mig är det viktigt att barnen får behålla den lilla koppling de har till sina hembyar, släktingar och fosterfamiljer. Därför var det utan att tveka vi sa ja då denna fosterfamilj frågade om Esenam och Cephas fick komma dit ett tag och hälsa på.

 

Den senaste tiden har de alltså befunnit sig i en liten by fyra timmar bort vid namn Fosu Ansah och igår var det dags att hämta hem dem. Barnen visste att vi skulle komma men inte exakt vilken dag. Därför blev ögonblicket oerhört känslosamt. Nog att både barnen och jag brukar bli glada av att se varandra efter en tid på skilda håll, men detta tar nog priset. Bästa dagen på länge!

 

Borta bra men hemma bäst!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan