Min blogg - Susanna i Ghana

Borta bra men hemma bäst

Fyra av våra barn togs om hand av en och samma fosterfamilj, innan de kom till oss. För mig är det viktigt att barnen får behålla den lilla koppling de har till sina hembyar, släktingar och fosterfamiljer. Därför var det utan att tveka vi sa ja då denna fosterfamilj frågade om Esenam och Cephas fick komma dit ett tag och hälsa på.

 

Den senaste tiden har de alltså befunnit sig i en liten by fyra timmar bort vid namn Fosu Ansah och igår var det dags att hämta hem dem. Barnen visste att vi skulle komma men inte exakt vilken dag. Därför blev ögonblicket oerhört känslosamt. Nog att både barnen och jag brukar bli glada av att se varandra efter en tid på skilda håll, men detta tar nog priset. Bästa dagen på länge!

 

Borta bra men hemma bäst!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
18.04 | 21:24

Hej Gunnar! Pengarna har använts i vår verksamhet i Ghana precis som förut, du kan läsa här på sidan och på vår nya sida togetgerasone.se
Mvh Susanna

...
04.04 | 18:20

Hej! vi har satt in lite pengar på bankgiro 119-6278 fram till nu,vart har de pengarna tagit vägen och varför har vi ej fått meddelande om vad som hänt.

...
13.01 | 17:51

Det gick inte att klicka direkt här, men funkade sedan.
Mvh Lasse

...
Du gillar den här sidan