Min blogg - Susanna i Ghana

Elektricitet har kommit till byn

För fyra år sedan sa de att Kofi Ansah skulle ha elektricitet innan det årets slut. Sedan dess har det bara skjutits upp och skjutits upp. Ghana består av tio olika regioner och då vi ligger precis på gränsen mellan två regioner så är det ingen region som riktigt vill ta ansvar för vår by. Men, nu är den äntligen här! African time, som sagt.

 

Vid det senaste husmötet fick barnen komma med förslag på olika strömdrivna prylar som de skulle vilja ha. Jag gav dem en budget på 300 svenska kronor och därefter fick de rösta. Inte helt förvånansvärt vann en golvfläkt! Det blir nästan olidligt varmt inomhus här på dagarna. Nu är den äntligen på plats och såhär har barnen turats om att stå mest hela dagen. 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan