Min blogg - Susanna i Ghana

Ett första steg mot expandering

Som jag tidigare har berättat så har jag inför denna vår haft en plan och en dröm om att, förutom att fortsätta förbättra livssituationen för alla fantastiska barn på mitt barnhem, vidga mina vyer något genom att expandera med nya projekt. Ett första startskott för dessa planer trädde i kraft den 13 januari i år då jag tillsammans med mina fina vänner Linnéa och Isabell genomförde en spelning/utställning i välgörenhetssyfte, där vi tillsammans samlade in pengar för just dessa expanderande projekt. Dock blev det inte riktigt som vi önskade, då Linnéa och Isabell fick förhinder för att komma till Ghana nu under våren. Däremot kvarstår alla planer och dessa kommer att genomföras, så småningom. Tills dess kämpar jag på vidare för egen del, min vilja och tanke kring expandering är något jag ständigt tänker på.

Nu i helgen har jag därför tagit ett första steg inför detta, då jag har begett mig uppåt i landet till staden Kumasi. Här arbetar LoszuGhana med ett projekt vari en barnby håller på att byggas upp. Denna underbara barnby har jag idag varit och besökt, och så även de fina barnen på barnhemmet Perfect Peace vilka är de första som ska få flytta till barnbyn när den är helt färdigställd. Ett oerhört fint initiativ då barnen på Perfect Peace idag lever sitt liv på ett väldigt litet utrymme alldeles bredvid en stor bilverkstad. En fantastisk dag har det varit, med många nya möten som har berört mig ända in i själens djupaste vrå. Möten som har lämnat många avtryck, starka som fina. Viljan finns där och styrkan likaså. Om man ändå kunde göra allt, för alla, hela tiden. Alla dessa fantastiska människor runt omkring oss, med så mycket godhet så man knappt tror att det är möjligt. Hur kan man välja att inte hjälpa, när man själv har den möjligheten. Hur kan man välja att blunda, när det finns så mycket runt omkring att se. Nu gäller det bara att verkställa och att genomföra. Fokusering och planering, blir de närmsta dagarnas ledord. Vart det sedan för mig, får tiden utvisa. Men att det kommer att föra mig tillbaka hit, det vet jag.

Ett första steg, på en resa så stark.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan