Min blogg - Susanna i Ghana

Världens bästa morsdagspresent!

Lagom till morsdag förra helgen fick vi alla vara med om ett mycket kärt återseende. Vår Josephine är hemma igen! 

 

Josephine kom till oss på barnhemmet för tre år sedan efter att ha förlorat båda sina föräldrar i en svår olycka. Vid samma tillfälle drog hon själv på sig en svår hjärnskada vilket har begränsat hennes möjligheter till ett anständigt liv. Hon är oerhört känslig för tryck mot huvudet och får ofta så svåra smärtor i huvud och nacke att hon svimmar av. Detta resulterade i att vi tvingades inse att vi inte kunde tillgodose Josephines behov tillräckligt hos oss, hon var tvungen att få mer regelbunden vård än vi ute på landsbygden kunde erbjuda. Därför fattades beslutet att Josephine skulle flytta till sin mormor i en stad flera timmar bort. Där har hon sedan dess bott och vi har stått för hennes vårdkostnader och gett stöd till familjen så gott vi har kunnat.

 

I takt med att läkarna lyckades ge Josephine behandling så att smärtorna kunde kontrolleras och hållas tillbaka, så blev mormor gammal och sjuk. Nästan som om hon vågade börja släppa efter när hon såg att Josephine skulle klara sig. Förra helgen hämtade vi därför hem Josephine, som nu anses må så pass bra att hon kan bo hos oss igen om hon ändå får fortsätta med regelbundna läkarkontroller. Samtidigt så flyttade mormor till några släktingar inte fullt så långt borta, så att hon och Josephine kan fortsätta ha kontakt tills den dagen det är dags för mormor att släppa taget om livet här på jorden.

 

Både jag och barnen är oerhört glada att vår lilla tjej mår bättre och är tillbaka hos oss. Som vi har saknat henne! 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan