Min blogg - Susanna i Ghana

Ett hårt och tungt besked

Älskade lilla Prince. Nu när jag har pratat med och berättat för dig, så kan jag också berätta för alla andra. Alla de personer i Sverige, som tänker på dig, stödjer dig och av hela sitt hjärta hoppas att vi ska finna en lösning som underlättar för dig. Hjälper dig att slippa ha ont, hjälper dig att röra dig bättre. 

 

Du är så tapper och din kraft och styrka smittar av sig. Du imponerar på mig varje dag, genom att bara vara dig själv. Ett barn ska inte behöva vara tvungen att handskas med sådana problem som du är tvungen till, men dina förutsättningar ser inte ut som de flesta andras. Världen är inte rättvis, det har du fått bevis på allt för många gånger.

 

Efter att ha vädjat om hjälp med bra ortopedkontakter i Sverige, haft över 1100 delningar på inlägget i sociala medier och suttit åtskilliga timmar med mail- och telefonkontakt så gav det till slut resultat. Fler människor än jag någonsin kunde drömma om visade sitt engagemang och deltagande för att du skulle få hjälp. Kontakter förmedlades och det bollades fram och tillbaka, vilket i slutändan mynnade ut i kontakt med Sveriges absolut främsta barnortopeder specialiserade på fotkirurgi och problem liknande dina. Mitt hjärta tog ett skutt och känslan var fantastisk. Men man ska aldrig ta ut någonting i förtid, det är en sak som är klar. Det som jag länge har befarat, men inte fullt velat inse, blev nu besannat. Beskeden från alla håll innehöll i princip samma slutgiltiga utlåtande; ”Det är ett mycket ovanligt och svårbehandlat tillstånd, missbildningen är för omfattande för att göra någonting åt, den kirurgiska risknivån är enorm vid ett sådant ingrepp och chansen för att problemen istället förvärras är oerhört stora.”

 

Älskade lilla Prince. Jag kommer aldrig att förlora hoppet om att vi en dag kommer att komma fram till en fungerande lösning som ger dig det komplikationsfria liv som du är värd. Jag kommer aldrig sluta att kämpa, för dig. Men just nu, är vi nog alla tyvärr tvungna att inse att vi måste avvakta. Att ta detta beslut är något av det svåraste jag någonsin har gjort. Jag ångrar inte en sekund av den tid jag under de senaste åren har lagt på att åt dig finna hjälp. Det har gett mig oerhört mycket kunskap och stor förståelse för dina typer av problem. Det har varit en lång och omtumlande resa, både för dig och för mig. Men jag vet att du ändå är tacksam och jag vet att du vet. Jag gör alltid allt som står i min makt för dig. Nu samlar vi ny kraft och ändrar riktning. Nu påbörjar vi arbetet med att göra allt vi kan för att underlätta så mycket det bara är möjligt för att dina behov ska tillgodoses och dina besvär ska minimeras. Med bra stöd, bästa möjliga skor och en oerhört hög dos av kärlek. 

 

Vi älskar dig.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan