Min blogg - Susanna i Ghana

Ett vidareutvecklat åtagande

Sommaren 2010 byggde jag upp Shalom Orphanage i Ghana och har sedan dess dagligen arbetat med att förbättra och utveckla livssituationen för barnen.

 

I fyra års tid har jag vetat att det är i Ghana jag hör hemma och jag ser det som ett privilegium att få dela mitt liv med världens bästa barn, som har blivit min familj och är det finaste jag har. 

 

Våra underbara barn på Shalom Orphanage har inspirerat mig till att nu ta steget för att parallellt med arbetet med barnhemmet vidareutveckla mitt åtagande i Ghana. Tillsammans med fantastiska Tessa är det därför med stor glädje vi nu även hälsar er välkomna till Together as One! 

Följ gärna vårt arbete med fler och nya åtaganden på www.togetherasone.se

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan