Min blogg - Susanna i Ghana

Köp gåvokort att ge bort

 

 Nu finns det möjlighet att få ett fint gåvokort att ge bort som tack för ditt bidrag, en perfekt present som ger glädje till många. På kortens baksida finns information om mitt arbete med barnhemmet. Kortet levereras tillsammans med ett fint guldkuvert.

 

 

 

Gåvokort – valfritt bidrag från 200 kr

En present med dubbel omtanke. Passar utmärkt till födelsedagar, bröllop, dop och student.

 

Istället för en blomma – 100 kr

En fantastisk gå-bort-present.

  

Maila din beställning till susanna@susannaighana.se och ange de kort du önskar beställa, samt din adress. När du har fått en bekräftelse så betalar du in summan för korten enligt anvisningarna i bekräftelsemailet och får därefter korten skickade till dig via post.

 

(Denna information samt bilder på de olika korten ligger under fliken "Ge ett bidrag" i vänsterspalten, för att komma direkt dit klickar du här: Köp Gåvokort)

 

Tack för ditt engagemang!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
18.04 | 21:24

Hej Gunnar! Pengarna har använts i vår verksamhet i Ghana precis som förut, du kan läsa här på sidan och på vår nya sida togetgerasone.se
Mvh Susanna

...
04.04 | 18:20

Hej! vi har satt in lite pengar på bankgiro 119-6278 fram till nu,vart har de pengarna tagit vägen och varför har vi ej fått meddelande om vad som hänt.

...
13.01 | 17:51

Det gick inte att klicka direkt här, men funkade sedan.
Mvh Lasse

...
Du gillar den här sidan