Min blogg - Susanna i Ghana

En känsla på väg
Trotron dånar fram på den gropiga sandvägen, fönstret är vidöppet och vinden greppar tag om mitt hår. Radion brusar och jag kan svagt ana några ljuva toner från ”African queen”.

I takt med bilens stånkande, så guppar pennan i min hand. Känslan av alla makalösa kontraster, kämpar för att försöka bli nedskrivna till ord. De höga palmerna sveper förbi utanför, en kvinna ligger och vilar i vägkanten bredvid sitt lilla försäljningsstånd med mango.

Jag sluter mina ögon och låter solens ljuva strålar smeka min hud, tar ett djupt andetag och andas in den varma luften. Jag låter sekunder gå innan jag blir tvungen att släppa taget och andas ut. I förhoppning om att kunna bevara den tillvaro jag befinner mig i, för ett ögonblick stanna tiden och låta verkligheten som omger mig sjunka in. Just här, i detta nu.
Susanna Benckert

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Ewa, Jonas, Herbert och mamma | Svar 13.03.2012 22.13

Hej kära Susanna! Sitter framför datorn och tittar på dina fina bilder från ditt Ghana. Många kära kramar från oss: Ewa, Jonas, Herbert och mamma.

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan