Min blogg - Susanna i Ghana

Ungdomskärlek

Det är inte lätt att vara äldsta kille i huset alla gånger. Prince med sina 17 år har det rätt tufft med 25 småsyskon som retas och kivas med honom, när han kanske helst av allt ibland bara vill vara ifred. Egentid och privatliv finns det ingenting av här hos oss. 

Igår kom Prince till mig med sin finurligt blyga min och jag kände på en gång att det var någonting han hade på hjärtat. Första riktiga kärleken har slagit till och han frågade mig om lov att officiellt få kalla henne för sin flickvän. De äldsta små är inte så små längre!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Jeanette | Svar 02.07.2014 20.21

Åååå va fint, nu blir jag lite blödig här. Prince har blivit stor! Jag kollade igenom min fotobok från resan igår o tänkte tillbaka, vilka härliga ungar!

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan