Min blogg - Susanna i Ghana

Fotbollsturnering i Oboyambo

Som jag tidigare har berättat så har jag nu utvecklat mitt åtagande i Ghana och tillsammans med Tessa startat upp www.togetherasone.se. Ett av våra nya projekt däri är en halvfärdig privat grundskola som vi har tagit över och arbetar för att kunna bygga klart i den lilla byn Oboyambo. 

 

Då Oboyambo inte ligger allt för långt ifrån Kofi Ansah hade vi inför idag planerat in en fotbollsturnering mellan Best Hope International School i Oboyambo och Shalom Orphanage i Kofi Ansah. Imorse packade vi därför in alla våra ungar i ”Team Shalom Sweden” i bilen och begav oss iväg på utflykt till Oboyambo. 1-1 blev resultatet för barnens match, medans ungdomslaget från Kofi Ansah vann deras match med 2-1. En lång och varm dag med mycket skoj och skratt blev det!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan