Min blogg - Susanna i Ghana

En relation starkare än sten

Att jag älskar alla våra barn lika mycket på samma sätt som man älskar alla sina egna biologiska barn lika mycket, det är det ingen tvekan om. Men då vi har 26 olika barn med 26 olika personligheter, så har jag också byggt upp 26 olika typer av relationer till vart och ett utav dem. Jag skulle kunna skriva en hel bok om minnen vi har tillsammans och svårigheter vi har kämpat oss igenom vilka har skapat de relationer vi idag har byggt upp och delar.

 

Någon som skulle behöva få en helt egen bok om jag skulle ha möjlighet att berätta ens en bråkdel av den historia vi har bakom oss tillsammans, det är 17-åriga Esenam.

 

Som äldsta tjej (med råge) på barnhemmet är livet inte alltid så lätt och ensamheten tränger sig ofta på, speciellt då Esenam och vår husmor Victoria inte drar helt jämnt alla gånger. Det här är en oerhört stark, men bräcklig tonåring som har fått vara med om mycket mer än någon 17-åring ska behöva vara med om under en hel livstid. Som ett av de första barnen vi tog oss an på barnhemmet så har jag och Esenam gått igenom oerhört mycket tillsammans och lärt känna varandra på ett plan som är unikt och guld värt. En relation som har växt fram i med- och motvind har skapat en relation med stadga och tillit, men också med många svåra minnen och upplevelser. En relation som idag är starkare än sten. Vi känner varandra utan och innan och det vi delar och har mellan oss, det kan ingen någonsin ersätta eller ta ifrån oss.

 

”There is only one of you in the world, but at the same time you are so much. Best friend, big sister, mother and angel. Without you by my side, I would be very poor and sad”.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
18.04 | 21:24

Hej Gunnar! Pengarna har använts i vår verksamhet i Ghana precis som förut, du kan läsa här på sidan och på vår nya sida togetgerasone.se
Mvh Susanna

...
04.04 | 18:20

Hej! vi har satt in lite pengar på bankgiro 119-6278 fram till nu,vart har de pengarna tagit vägen och varför har vi ej fått meddelande om vad som hänt.

...
13.01 | 17:51

Det gick inte att klicka direkt här, men funkade sedan.
Mvh Lasse

...
Du gillar den här sidan