Min blogg - Susanna i Ghana

Den stora städdagen

Lördagar är den stora städdagen här på barnhemmet. Alla hjälps åt genom att i olika grupper städa inne så väl som ute. Golven i sovsalarna skuras med desinfektionsmedel. Köket, dass- och duschbåsen likaså. Skräp plockas upp på gården och eldas. Alla barnen ska (utefter egen förmåga) tvätta sina skoluniformer och städa sin klädkorg.

 

En aktivitet som kan liknas vid ett bombnedslag när det väl är igång, men med lite tjat brukar det ordna upp sig till slut ändå. Dessa tre små galningar brukar dock mest bidra med att springa runt och reta gallfeber på oss andra. Men alla bidrar med sitt!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan