Min blogg - Susanna i Ghana

Utveckling i rekordfart

Nu på morgonen har jag suttit och gått tillbaka i arkiven och tittat på gamla foton på barnen. Det finns inget bättre sätt att få lite perspektiv på tillvaron och påminna sig om vilken enorm utveckling som har skett på fyra år. 

Jag som lever med barnen större delen av året blir lätt lite hemmablind och ibland behöver man stanna upp och reflektera över allt det som jag tillsammans med er har åstadkommit i dessa barns liv. 

De växer så det knakar, både på utsidan och på insidan. 

Det kanske är någonting man tar för givet när det gäller barn för det är så det ska vara, men för fyra år sedan var den utvecklingen allt annat än given för våra barn. Tack för att ni hjälper oss ge dessa barn en framtid! 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan