Min blogg - Susanna i Ghana

Registreringskrångel och eftermiddagshäng

Den senaste veckan har varit hektisk och bestått av väldigt mycket tråkigt och krångligt pappersarbete för min del. Jag som i vanliga fall älskar organisation och administration, sliter mitt hår när det ska göras utifrån Ghanas regler.

 

Det är nu snart fem år sedan vi registrerade Shalom Orphanage och det är därmed dags för oss att se över registreringen och förnya den. En uppgift jag har våndats över länge. Det är inte alltid roligt att ha med myndigheter att göra och speciellt inte lätt. Allt ändras ständigt och varje gång är det nya uppgifter och papper som ska in. Nu börjar vi äntligen något så när landa och det blir en (förhoppningsvis) sista sväng till ”Registral General Department” inne i huvudstaden på torsdag.

 

Varje ledig sekund den senaste veckan har ägnats åt mina knoddar, därav dålig uppdatering här. Det dagliga eftermiddagshänget på gården har varit bästa stunden på dagen och fyller mig som alltid med ny energi. Småttingarna som leker ”happy”, ett spel där man med hjälp av att kasta gamla konservburkar ska träffa målet. Några barn som har gjort upp en liten brasa där de tar hand om dagens skräp, ett par som hjälps åt att pumpa vatten och en annan som har fått uppgiften att skrubba kökspallarna.

 

The simple-hard life.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan