Min blogg - Susanna i Ghana

En fin känsla av nya äventyr

Det är inte helt utan att rynka på ögonbrynen som våra barn ibland får lov att låna ut mig till barnen på de andra projekt som vi nu arbetar med, men de vänjer sig mer för varje gång.

 

Idag har jag varit hos barnen på Tinas Childcare som vi nu håller på att bygga upp ett nytt hem för. Dagen till ära fick de besök av en inhyrd lärare i traditionell dans och sång som till barnens stora glädje ägnade hela två timmar åt denna roliga, men svettiga, aktivitet. Det blev många skratt och många applåder, vilka stjärnor på taktkänsla!

 

Därefter åkte jag förbi marken som vi har köpt och där pågår nu arbetet för fullt. I början av veckan röjdes all vegetation bort och nu håller vårt duktiga byggteam på att gräva ut för att därefter gjuta grunden till huset.

 

Känslan när man står där och blickar ut över de vackra vyerna kring Ayensuadze, och vet att det inom en snar framtid kommer springa glada barn och leka där. Barn som har fått en helt ny chans till en trygg och stabil uppväxt – för den känslan finns inga ord som räcker till!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
18.04 | 21:24

Hej Gunnar! Pengarna har använts i vår verksamhet i Ghana precis som förut, du kan läsa här på sidan och på vår nya sida togetgerasone.se
Mvh Susanna

...
04.04 | 18:20

Hej! vi har satt in lite pengar på bankgiro 119-6278 fram till nu,vart har de pengarna tagit vägen och varför har vi ej fått meddelande om vad som hänt.

...
13.01 | 17:51

Det gick inte att klicka direkt här, men funkade sedan.
Mvh Lasse

...
Du gillar den här sidan