Min blogg - Susanna i Ghana

En gemenskap att respektera

Imorse tog jag med mig några av barnen och körde till grannbyn, för att hälsa på och tacka den kyrka vars församling för ett par veckor sedan kom och donerade en stor mängd livsmedel och hushållsartiklar till oss på barnhemmet. 

Vi blev inbjudna till att medverka vid dagens gudstjänst och även om jag inte är djupt troende för egen del så är det i princip omöjligt att inte ryckas med i den häpnadsväckande stämning som råder. Den gemenskap som genomsyras under dessa timmar hyser jag en enorm respekt för och det är en ära att få vara med som en del i den. Glädje, sång, dans, fina tal och mycket annat. Jag och barnen blev framkallade och blev välsignade av den höst uppsatta pastorn i distriktet, som dagen till ära var där. Jag fick berätta min historia och flera kvinnor knäböjde för att kyssa mina händer, varpå jag envisades med att knäböja tillbaka för att visa att vi alla är på samma nivå och av lika stort värde. 

Det hela fick därpå ett fantastiskt fint och lätt avslut då hela församlingen brast ut i skratt när jag på det lokala stamspråket avslutade med ”Medaase paa, naa minkyro”, vilket betyder ”thank you so much, may god bless you all”.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan