Min blogg - Susanna i Ghana

Varför behöva dyra leksaker när man kan skapa egna?!

Barnens fantasi här finner inga gränser och det slutar aldrig fascinera mig. Det är så fantastiskt hur självklart det är att man tager vad man haver och gör det till vad man önskar. Naturmaterialskreationer slår alla plastleksaker tusen gånger om!

Idag har jag fått lära mig göra pistoler och gevär utav bananträdens stjälkar. Efter att ha huggit till dem till önskad storlek sätter man enkelt ihop de olika delarna med hjälp av palmträdets hårda strån. Till barnens stora glädje tog vi sedan fram vattenfärg för att måla de svarta som pricken över i:et. 

Hela eftermiddagen har barnen skrivit förberett inför sin nya Hollywood-film som de själva ska spela in (precis som de fick göra tidigare i år). Det kanske inte är så svårt att gissa denna films tema? Just precis, krigsföring på hög nivå. Även den röda vattenfärgen fick sig en rejäl omgång, för högre trovärdighet i filmen menade barnen promt på att de verkligen behövde vara nerblodade.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan