Min blogg - Susanna i Ghana

En lång månads lov

Nu har de här små vildingarna haft skollov i över en månad och det märks på både barn och på mig. Barnen är rastlösa – och jag är helt slutkörd!

 

När man bor och lever så många under ett och samma tak som vi gör så behövs barnen aktiveras och det på hög nivå. Det är inte lätt att vara 30 personer tillsammans 24 timmar om dygnet och aldrig få möjlighet att gå undan och vara i fred. Vi är självklart vana vid detta men ibland är det väldigt påfrestande. Speciellt under loven så märks detta extra tydligt, barnen och ungdomarna blir rastlösa och många bråk uppstår, samtidigt som jag och övriga vuxna inte hinner med alla sysslor i hemmet då det är barn precis överallt som ständigt kallar på ens uppmärksamhet.

 

Så, idag har jag varit själv med barnen då vår husmor har varit ledig. De stora grabbarna fick därför tillåtelse att knata iväg till en by en bit bort för att spela fotboll, medans jag tillsammans med de yngre barnen har byggt kojor av bananblad och gjort en liten trädgård där barnen har planterat blommor.

 

Nu har vi precis ätit upp våra popcorn och tittat klart på en film. Barnen slocknade i sina sängar på en sekund och nu ska jag göra detsamma!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan