Min blogg - Susanna i Ghana

Nu är skolbygget äntligen igång!

Att förhandla med byggledare, hitta förvaringsutrymme för allt byggmaterial, hitta lokaler där vi kan hålla lektioner med eleverna under tiden som bygget pågår, riva de gamla provisoriska byggnaderna och inhandla skolmaterial inför terminen som börjar har minsta sagt hållit oss sysselsatta.

 

Då vi även har tagit över hela ansvaret för skolan och dess drift har det varit många möten med byledningen, rektor och lärare för att komma fram till hur vi på bästa sätt ska lägga upp arbetet framöver tillsammans.

 

Att hitta en maskin som kan röja upp och plana ut all mark har varit en utmaning då skolan ligger i en liten by i djungeln med väldigt dåliga vägar, men idag kom den äntligen och nu är marken röjd. Vi är därmed redo att börja bygga och på måndag tas första spadtaget! 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Emma Mensah | Svar 07.09.2014 22.56

stort lycka till med skolbygget!!! Kram Emma Mensah.

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan