Min blogg - Susanna i Ghana

I Nangijalas starka sken
Vår enda ljuskälla kommer från lågornas sken, där vi sitter tätt intill varandra runt den sprakande elden. Ett litet huvud i mitt knä, ett annat lutat mot min axel. Mina armar omslutna kring små, varma kroppar samtidigt som min hand varsamt stryker en liten tårad kind.

Tätt tillsammans där i lågornas sken, skapas en samvaro och gemenskap till syrsornas öronbedövande surr. Så starka känslor att inga ord behövs. Vi är tillsammans och vi vet. Värmen från våra kroppar möts av den stigande värmen från glöden framför oss. Lugnet sveper in och tar oss alla i sin makt då andetagen blir djupare och rörelserna långsammare. Det lilla huvudet i mitt knä blir tyngre och mer stillsamt. Mina armar omsluter de varma små kropparna ännu lite till och drar dem varsamt till intill mig.

Lågorna börjar sakta avta och skenet blir svagare. Glöden och dess vackra orangea färg tar vid. Djupt där inne ser jag platsen som vi alla önskar fanns. Jag ser Nangijala.
Susanna Benckert

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
18.04 | 21:24

Hej Gunnar! Pengarna har använts i vår verksamhet i Ghana precis som förut, du kan läsa här på sidan och på vår nya sida togetgerasone.se
Mvh Susanna

...
04.04 | 18:20

Hej! vi har satt in lite pengar på bankgiro 119-6278 fram till nu,vart har de pengarna tagit vägen och varför har vi ej fått meddelande om vad som hänt.

...
13.01 | 17:51

Det gick inte att klicka direkt här, men funkade sedan.
Mvh Lasse

...
Du gillar den här sidan