Min blogg - Susanna i Ghana

I Nangijalas starka sken
Vår enda ljuskälla kommer från lågornas sken, där vi sitter tätt intill varandra runt den sprakande elden. Ett litet huvud i mitt knä, ett annat lutat mot min axel. Mina armar omslutna kring små, varma kroppar samtidigt som min hand varsamt stryker en liten tårad kind.

Tätt tillsammans där i lågornas sken, skapas en samvaro och gemenskap till syrsornas öronbedövande surr. Så starka känslor att inga ord behövs. Vi är tillsammans och vi vet. Värmen från våra kroppar möts av den stigande värmen från glöden framför oss. Lugnet sveper in och tar oss alla i sin makt då andetagen blir djupare och rörelserna långsammare. Det lilla huvudet i mitt knä blir tyngre och mer stillsamt. Mina armar omsluter de varma små kropparna ännu lite till och drar dem varsamt till intill mig.

Lågorna börjar sakta avta och skenet blir svagare. Glöden och dess vackra orangea färg tar vid. Djupt där inne ser jag platsen som vi alla önskar fanns. Jag ser Nangijala.
Susanna Benckert

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan