Min blogg - Susanna i Ghana

Volontär?

Vill du komma och hjälpa oss som volontär på barnhemmet i oktober/november?

 

Vi behöver lite extra förstärkning på barnhemmet 20 okt - 20 nov (med några dagars flexibilitet). Du blir en del av familjen och förutom att hjälpa till i hushållet så är dina huvudsakliga uppgifter att anordna aktiviteter för barnen samt vara en härlig lekkamrat. Du blir av mig upphämtad på flygplatsen, sover första natten på hostel och får en liten introduktion innan vi dagen efter åker ut till barnhemmet där världens bästa barn väntar.

 

Är du den vi söker? Maila mig på susanna@susannaighana.se (senast den 19 sept) och berätta lite mer om dig själv samt för att få mer information om kostnader och annat praktiskt.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan