Min blogg - Susanna i Ghana

KF Young Stars

Säg hej till vårt nya fotbollslag; KF Young Stars! 

Med en blandning av pojkar från barnhemmet och pojkar från vår by, har vi nu startat upp ett ungdomslag. Vår vision är att aktivera killarna fysiskt så väl som psykiskt. Här ute på landsbygden finns det inte så mycket att göra efter skolan och på kvällar, vilket lätt resulterar i att ungdomarna råkar i trubbel och andra tråkigheter.

Tanken är att kunna stödja dessa grabbar fullt ut med matchställ, fotbollsskor, matchavgifter och annat de behöver för att kunna träna och spela på en seriös nivå. Grabbarna är redo och taggade till tusen, så även vår coach Kobi.

Nu behöver vi Er hjälp för att ge laget det stöd de behöver för att komma igång, vill du vara med? Sätt in ditt bidrag på Bankgiro 119-6278 och märk med "fotbollslag".

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan