Min blogg - Susanna i Ghana

Vill Du bli fadder åt ett specifikt barn?

Nu står vårt nya barnhem Tinas Childcare klart och vi har flyttat barnen från deras tidigare tillfälliga boende till det nya huset.

 

Vill du vara med och stödja och förbättra livssituation för barnen på Tinas Childcare? Nu söker vi dig som vill bli matfadder alternativt skolsponsor åt ett specifikt barn!

 

Barnen på Tinas Childcare har fram till idag levt under knappa förhållanden. Nu har vi gett dem ett tryggt hem att växa upp i och strävar nu vidare mot att kunna höja barnens livsstandard, där maten tillsammans med sjukvård och utbildning är de viktigaste faktorerna.

 

Att ge barnen den näringsrika och varierade kost de behöver för att växa upp till trygga och starka individer är mer än man med dagens resurser klarar av.

 

Som fadder till ett specifikt barn på barnhemmet bidrar du med 250 kr i månaden, pengar som oavkortat går till att täcka det barnets behov av varierad och näringsrik kost. En ovärderlig insats för att barnet ska få möjlighet att utvecklas och må bra.

 

I Ghana anses utbildning vara nyckeln till framgång. För barnen på Tinas Childcare innebär möjligheten att få gå i skolan att de får chansen att påverka sin egen framtid.

 

Som skolsponsor till ett specifikt barn på barnhemmet bidrar du med 1500 kr om året, pengar som går oavkortat till barnets skolgång och de materiella ting som de behöver för sin utbildning.

 

Är du intresserad av att hjälpa ett barn genom att bli matfadder eller skolsponsor?

Hör av dig till tessa@togetherasone.se.

 

Tillsammans gör vi skillnad!

/Susanna & Tessa

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan