Min blogg - Susanna i Ghana

Volontär 2015?

Vill du komma till oss på barnhemmet som volontär?

 

Nu söker vi dig som vill hjälpa oss i verksamheten samtidigt som du får vara med om en upplevelse för livet, från januari 2015 och framåt.

 

Vi hämtar upp dig på flygplatsen och du inleder din vistelse med en introduktion, antingen med mig eller med vår samarbetspartner Tina, där du kommer att få lära dig om språket, kulturen, landet och mycket mer. Därefter åker vi ut till barnhemmet. Du bor i volontärhuset som ligger bredvid barnhemmet och äter på barnhemmet. Ett dassbås finns i anslutning till volontärhuset och även ett bås för så kallad "bucketshower". Din roll på barnhemmet är oerhört viktig, då det är du som ger barnen den uppmärksamhet och kärlek som de annars skulle ha fått från sina föräldrar. Du hjälper till med sysslor som tvätt, städ, matlagning, inhandling av mat samt anordnar aktiviteter och lekar för barnen på plats på barnhemmet. Att vara volontär hos oss innebär att du blir en del av familjen och ingår i den dagliga verksamheten, du finns på plats 7 dagar i veckan och lever tillsammans med barnen.

 

Vi tar emot 1-2 volontärer åt gången, med en vistelsetid på 1-2 månader.

 

Kostnaden för din volontärvistelse är 7000 kr för en månad och inkluderar då hämtning på flygplatsen, mat och husrum under introduktionen, mat och boende på barnhemmet samt lämning på flygplatsen vid avresa.

 

Övriga avgifter som flygbiljett, visum och vaccinationer står du självklart själv för.


 

Är du intresserad av att göra en enorm insats och få underbara minnen för livet?

Välkommen att kontakta mig med bifogat personligt brev och CV på  volontar@susannaighana.se.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan