Min blogg - Susanna i Ghana

En ny dag är kommen
När gongongen slår vid fyrasnåret så väcks jag upp ur sömnens dvala, under myggnätet som har klibbat fast på min kropp. Ryggen är stel efter den tunna madrassen, höften värker lite smått av groparna som skapas då sängplankorna inte räcker till. Långsamt slumrar jag till igen och vaknar upp på nytt lagom tills dagen gryr och mörkret övergår i ljus.

Byn har redan vaknat och är i full gång med att förbereda för den stundande dagen. Vatten ska hämtas och eldar ska tändas. Tuppen gal, getterna bräker. Två kvinnor diskuterar högljutt samtidigt som några barn gråter hjärtskärande. Jag hör byhövdingen slamra med sin plåthink utanför mitt lilla krypin, på väg för att ta sin bucket-shower. Alla dessa välbekanta morgonljud, möts jag av idag, som igår, som imorgon.

En ny dag är kommen, en ny dag i Ghanalivet.
Susanna Benckert

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan