Min blogg - Susanna i Ghana

Årets julklappskort är här!

Förra årets julklappskort blev en succé, både för gåvomottagarna i Sverige och för barnen på barnhemmet i Ghana. Sedan förra året har jag, tillsammans med Terese Engborg, vidareutvecklat mitt åtagande här i Ghana genom att starta upp organisationen Together as One som verkar för att barn och familjer i Ghana ska få möjlighet att påverka sin egen framtid. Vi har tagit över en halvfärdig skola som vi nu driver och håller på att bygga färdig samt byggt upp ett nytt barnhem. Det är till barnen inom dessa två projekt som gåvorna från årets julklappskort kommer att gå.

 

Såhär fungerar det:

- Det du köper ges till våra fantastiska barn i Ghana 

- Du får fina julklappskort i guldkuvert att ge bort

 

En hälsoförsäkring till ett barn i ett år, en trygg sovplats i form av en madrass, ett skyddande myggnät eller kanske ett skolkit för en givande skolgång?

 

Vilken julklapp väljer du att ge?

 

Klicka på länken nedan för att kunna se samt läsa om samtliga julklappskort som finns att välja mellan och se information om hur du går till väga.

 

http://www.susannaighana.se/49058430

 

Afehyia pa/God jul!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
18.04 | 21:24

Hej Gunnar! Pengarna har använts i vår verksamhet i Ghana precis som förut, du kan läsa här på sidan och på vår nya sida togetgerasone.se
Mvh Susanna

...
04.04 | 18:20

Hej! vi har satt in lite pengar på bankgiro 119-6278 fram till nu,vart har de pengarna tagit vägen och varför har vi ej fått meddelande om vad som hänt.

...
13.01 | 17:51

Det gick inte att klicka direkt här, men funkade sedan.
Mvh Lasse

...
Du gillar den här sidan