Min blogg - Susanna i Ghana

Årets julklappskort är här!

Förra årets julklappskort blev en succé, både för gåvomottagarna i Sverige och för barnen på barnhemmet i Ghana. Sedan förra året har jag, tillsammans med Terese Engborg, vidareutvecklat mitt åtagande här i Ghana genom att starta upp organisationen Together as One som verkar för att barn och familjer i Ghana ska få möjlighet att påverka sin egen framtid. Vi har tagit över en halvfärdig skola som vi nu driver och håller på att bygga färdig samt byggt upp ett nytt barnhem. Det är till barnen inom dessa två projekt som gåvorna från årets julklappskort kommer att gå.

 

Såhär fungerar det:

- Det du köper ges till våra fantastiska barn i Ghana 

- Du får fina julklappskort i guldkuvert att ge bort

 

En hälsoförsäkring till ett barn i ett år, en trygg sovplats i form av en madrass, ett skyddande myggnät eller kanske ett skolkit för en givande skolgång?

 

Vilken julklapp väljer du att ge?

 

Klicka på länken nedan för att kunna se samt läsa om samtliga julklappskort som finns att välja mellan och se information om hur du går till väga.

 

http://www.susannaighana.se/49058430

 

Afehyia pa/God jul!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan