Min blogg - Susanna i Ghana

En överraskning utan dess like
Igår var en dag jag sent kommer att glömma. Jag fyllde år och fick mig en överraskning utan dess like! Jag väcktes på morgonen av sång och hembakad tårta. När jag kom upp möttes jag av världens fest. Partytält uppsatta, inhyrd musikanläggning, ballonger och födelsedagspynt i mängder klädde gården utanför barnhemmet. Jag fick gå på skattjakt för att hitta inslagna paket, med teckningar och små presenter från alla barnen. Fina tal avlöstes av tårta och därefter blev det väl inövade dansuppvisningar och till slut disco. Världens bästa dag! STORT tack till mina bästa barn, mamma som kommit på besök och speciellt till alla tiders bästa Partner in crime Tessa som har lagt ner hela sin själ för denna dag. En tacksamhet som inte finner några ord!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
18.04 | 21:24

Hej Gunnar! Pengarna har använts i vår verksamhet i Ghana precis som förut, du kan läsa här på sidan och på vår nya sida togetgerasone.se
Mvh Susanna

...
04.04 | 18:20

Hej! vi har satt in lite pengar på bankgiro 119-6278 fram till nu,vart har de pengarna tagit vägen och varför har vi ej fått meddelande om vad som hänt.

...
13.01 | 17:51

Det gick inte att klicka direkt här, men funkade sedan.
Mvh Lasse

...
Du gillar den här sidan