Min blogg - Susanna i Ghana

En ifylld önskelista

Om drygt två veckor är det julafton. En laddad och känslosam högtid för våra barn då julen ofta symboliserar familjegemenskap, något de har fått växa upp utan. I år blir det min första jul tillsammans med barnen och det ska bli en jul de sent kommer att glömma.

 

Idag har vi pratat om tomten. Visat bilder och berättat att han flyger runt till alla barn i hela världen, med sina renar. Vi har skrivit en önskelista till tomten, där alla barnen har fått önska sig en specifik julklapp som just det barnet skulle vilja ha. När man lever 26 barn tillsammans är det inte alltid det lättaste för varje barn att känna sig unikt och få tillgodosett varje specifikt behov. Men nu är önskelistan färdig. Klockor, fotbollsskor, virknålar, smycken, solglasögon och annat kommer att ligga i årets julklappssäck. Imorgon är det dags för tomten att fara till marknaden! 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan