Min blogg - Susanna i Ghana

Jul på Shalom Orphanage

Efter mycket planering och många förberedelser var dagen med stort D äntligen här. Den blev precis så lyckad och perfekt som jag hade önskat, min första jul tillsammans med barnen här i Ghana då jag tidigare alltid har firat i Sverige. Det blev minst sagt en jul vi sent kommer att glömma.

 

Granen kläddes samtidigt som pynt och pyssel sattes upp. Tomtegirlanger och glitterarrangemang, tillsammans med barnens egengjorda smällkarameller. Vi tittade på Kalle Ankas jul på den lilla datorskärmen samtidigt som barnen fick smaka pepparkakor, vilka de åt med god aptit. ”När kommer tomten?” var en fråga som ständigt återkom och förväntan hos barnen var stor. Men till slut hittade han även fram till vårt hem ute i djungeln. Fascinationen var stor och det hurrades och ropades vart eftersom den efterlängtade jultomten delade ut ett paket till vart och ett av barnen. Den allra bästa julklappen var nog dock stereon, som tomten hade med sig som en gemensam julklapp till hela barnhemmet. Dagen avslutades med ett ihopknåpat svensk-ghananskt julbord beståendes av sötpotatis, köttbullar, korv, matbanan och ägg.

 

Barnens glädje går inte att beskriva i ord, en jul för barnen när den är som bäst.

Även om de är föräldralösa, så är de aldrig familjelösa.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Lida | Svar 07.01.2015 13.47

Superkul!
Vad glad jag blev att se det här
Hoppas att träffa dig i februari! Keep up the good work

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan