Min blogg - Susanna i Ghana

Berra the goat

Jag tänkte att det var hög tid att presentera vårt senaste tillskott på barnhemmet, nämligen; Berra the goat! Berra är snart två år gammal och har kommit in i gänget jätte bra, hon håller sig alltid kring barnen och ligger under dagarna mest nere i kökshuset och håller kokerskorna sällskap. Så fort hon får tillfälle så smiter hon in i barnhemshuset och lägger sig till rätta där istället. Hon har blivit en väldigt kär vän åt alla. Barnen borstar tänderna på henne, leker med henne och smyckar henne med pärlhalsband.


Namnet Berra gav jag henne tidigt i våras, vilket dock visade sig vara lite opassande. Berra visade sig vara en hon och inte en han. Berra är nu nämligen dräktig och snart får vi alltså ytterligare tillökning på barnhemmet i form av små killingar!


Vi har alla tagit Berra till våra hjärtan och önskar henne välkommen hit till oss på barnhemmet!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan