Min blogg - Susanna i Ghana

Nu är skolan invigd!

För exakt fyra månader sedan välsignade hövdingen marken och första spadtaget togs. Därefter har det varit hårt arbete för att bygga upp Royal Best Hope School i Oboyambo.

 

Idag, fyra månader senare, har vi haft invigningsceremoni för vår nya skola. Hövdingarna från alla omkringliggande byar hade bjudits in, likaså koordinatorn för privatskolorna i Ghana samt högsta chefen på utbildningsnämnden. Programmet bestod av många fina tal, dansuppvisningar samt dikter upplästa av eleverna. Sist men inte minst klippte vi bandet och skolan har därmed invigts! 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan