Min blogg - Susanna i Ghana

Ni är allt

Ibland när jag behöver få lite perspektiv på tillvaron så brukar jag gå tillbaka i arkiven genom åren. Det har minst sagt blivit några tusentals bilder och att bläddra där i gör mig alltid lika sentimental.

 

Ingen dag i mitt liv är den andra lik, det är helt omöjligt med dessa små liv. Det är så intensivt och det händer så mycket, på gott och ont. Så mycket att man ibland glömmer bort att stanna upp och iaktta, suga in känslan just där och just då.

 

Den utveckling som har skett under dessa fem år gör sig genom alla gamla bilder så starkt påmind. De från en början små sköra och vilsna själarna, som idag har växt upp till starka och trygga individer som utmanar och trotsar, precis som alla andra barn.

 

Livet med barnen i Ghana är som en berg och dal bana. Trots att det är en stor utmaning och stundtals lite skrämmande, så vill man alltid uppleva det igen och igen och igen. För man vet, att man alltid kommer ut från åkturen med ett stort leende på läpparna och med en underbar känsla i magen.

 

Ni är allt.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan