Min blogg - Susanna i Ghana

Gästblogg - två fantastiska månader

I snart åtta veckor har jag sovit under myggnät, ätit rice and stew, busat med tjugotre underbara ungar och avslutat dagen med bucket shower i månskenet. Det har varit en fantastisk upplevelse som jag alltid kommer att bära med mig. Värt varenda droppe svett, vartenda skrubbsår på fingrar och händer efter handtvätt av barnens kläder och alla myggbett.


Jag bär med mig minnen av skrattande (och gråtande) barn som väl är som barn är mest - nyfikna och fulla av livsglädje. Och så tänker jag att om de är världens framtid, så ser framtiden bländande ljus ut!

/Elisabeth, volontär jan-feb 2015

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan