Min blogg - Susanna i Ghana

Dreamteam

För fem år sedan byggde jag upp och startade Shalom Orphanage i en liten by ute på Ghanas landsbygd. Helt själv och på svajiga ben banade jag mig fram i okänd terräng och växte mer och mer för varje dag som gick. Lärde mig av mina misstag, lärde mig av mina framsteg.

 

Idag fem år senare är jag inte längre själv. Det krävs en väldig massa för att ro i hamn allt vad det innebär när man har ansvar för 26 föräldralösa barn i Afrikas djungel. Ekonomi men också tålamod, mod, engagemang, styrka, respekt och kunskap om landet och dess kultur. Att dagligen få arbeta för att förbättra och utveckla barnens livssituation är det bästa som har hänt mig, men också den mest påfrestande resan jag mentalt någonsin har gjort. 

 

Att ha Tessa vid min sida i allt arbete i Ghana är att som ha dragit högsta vinsten på lotto. För barnen, för livet, för världen. Tillsammans är vi ett riktigt dreamteam.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
18.04 | 21:24

Hej Gunnar! Pengarna har använts i vår verksamhet i Ghana precis som förut, du kan läsa här på sidan och på vår nya sida togetgerasone.se
Mvh Susanna

...
04.04 | 18:20

Hej! vi har satt in lite pengar på bankgiro 119-6278 fram till nu,vart har de pengarna tagit vägen och varför har vi ej fått meddelande om vad som hänt.

...
13.01 | 17:51

Det gick inte att klicka direkt här, men funkade sedan.
Mvh Lasse

...
Du gillar den här sidan