Min blogg - Susanna i Ghana

Dreamteam

För fem år sedan byggde jag upp och startade Shalom Orphanage i en liten by ute på Ghanas landsbygd. Helt själv och på svajiga ben banade jag mig fram i okänd terräng och växte mer och mer för varje dag som gick. Lärde mig av mina misstag, lärde mig av mina framsteg.

 

Idag fem år senare är jag inte längre själv. Det krävs en väldig massa för att ro i hamn allt vad det innebär när man har ansvar för 26 föräldralösa barn i Afrikas djungel. Ekonomi men också tålamod, mod, engagemang, styrka, respekt och kunskap om landet och dess kultur. Att dagligen få arbeta för att förbättra och utveckla barnens livssituation är det bästa som har hänt mig, men också den mest påfrestande resan jag mentalt någonsin har gjort. 

 

Att ha Tessa vid min sida i allt arbete i Ghana är att som ha dragit högsta vinsten på lotto. För barnen, för livet, för världen. Tillsammans är vi ett riktigt dreamteam.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan