Min blogg - Susanna i Ghana

På äventyr i Karlstad

Idag har jag haft en rolig dag i Karlstad, fullspäckad med både tv-inspelning och radiointervju tillsammans med grymma Linda som är grundare och organisatör av Barnmässan. Det är fantastiskt att få jobba med eldsjälar som brinner för det de gör lika mycket som jag. Att vara Barnmässans välgörenhetsmål 2015 är en stor ära både för mig och våra barn i Ghana.

 

Nästa vecka är det alltså dags för Barnmässan i Karlstad, där jag är själv medverkar både vid monter, en liten föreläsning och vid den stora välgörenhetsauktionen. En helg jag verkligen ser fram emot. Barnmässan är även det sista jag har på agendan i Sverige för denna gång och direkt efter beger jag mig åter hem till Ghana. Nu börjar längtan bli olidlig!

 

Resultatet från dagens inspelning och intervju återkommer jag med inom kort.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan