Min blogg - Susanna i Ghana

På äventyr i Karlstad

Idag har jag haft en rolig dag i Karlstad, fullspäckad med både tv-inspelning och radiointervju tillsammans med grymma Linda som är grundare och organisatör av Barnmässan. Det är fantastiskt att få jobba med eldsjälar som brinner för det de gör lika mycket som jag. Att vara Barnmässans välgörenhetsmål 2015 är en stor ära både för mig och våra barn i Ghana.

 

Nästa vecka är det alltså dags för Barnmässan i Karlstad, där jag är själv medverkar både vid monter, en liten föreläsning och vid den stora välgörenhetsauktionen. En helg jag verkligen ser fram emot. Barnmässan är även det sista jag har på agendan i Sverige för denna gång och direkt efter beger jag mig åter hem till Ghana. Nu börjar längtan bli olidlig!

 

Resultatet från dagens inspelning och intervju återkommer jag med inom kort.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
18.04 | 21:24

Hej Gunnar! Pengarna har använts i vår verksamhet i Ghana precis som förut, du kan läsa här på sidan och på vår nya sida togetgerasone.se
Mvh Susanna

...
04.04 | 18:20

Hej! vi har satt in lite pengar på bankgiro 119-6278 fram till nu,vart har de pengarna tagit vägen och varför har vi ej fått meddelande om vad som hänt.

...
13.01 | 17:51

Det gick inte att klicka direkt här, men funkade sedan.
Mvh Lasse

...
Du gillar den här sidan