Min blogg - Susanna i Ghana

Fantastiska Barnmässan!

Känslorna efter helgen på Barnmässan i Karlstad är överväldigande. Det har varit fullspäckade dagar med för min del många fina samt givande möten och samtal med besökare så väl som med personal, utställare och VIP-bloggare. Varma kramar, kärleksfulla ord och så lite tårar på det.

 

Att bli utnämnd till Barnmässans välgörenhetsmål 2015 har för mig varit en stor ära och aldrig kunde jag väl tro att det skulle bli så lyckade dagar. Ansiktsmålning, ponnyridning och en enorm välgörenhetsauktion har genomförts till förmån för barnhemmet, samt en del av intäkterna från entrébiljetterna har skänkts.

 

Med nästan 8000 besökare så infann sig ett obeskrivligt lyckorus när det var dags för checköverlämning på den preliminära summan som under dagarna samlats ihop till mina älskade barn i Ghana. Den slutgiltiga summan hamnade på hela 82315 kr. Så mycket glädje, så mycket kärlek.

 

Jag finner inga ord för det sprudlande engagemang som ligger bakom dessa otroligt välorganiserade dagar. Jag talar inte endast för mig själv utan även för våra 26 barn i Ghana när jag säger att jag är så oerhört tacksam. TACK! 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan