Min blogg - Susanna i Ghana

Hejdå Sverige

Den här gången har det varit en intensiv period i Sverige. Mycket fixande och organiserande med containern som nu är på väg över att Atlanten och förhoppningsvis når hamnen i Ghana om några veckor. Stort tack till Er som har engagerat er i insamlingar och skänkt mängder av fina saker till oss. Containern blev i princip fylld till bredden och vi är så glada och tacksamma för allt det vi fick in. Det kommer bli succé och rena rama julafton när det ska packas om för att transporteras vidare ut till skola respektive barnhem.

 

Jag har hunnit med många fina och givande möten med gamla som nya bidragsgivare och samarbetspartners, även om tiden aldrig tycks räcka till och jag gärna hade hunnit med några fler. En mysig tid i Sverige som avslutades med en kanonhelg på BARNmässan i Karlstad. Vi kunde inte vara nöjdare.

 

Tack för den här gången Sverige, nu är det dags att åka hem till Ghana igen och mina saknade älsklingar! 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan