Min blogg - Susanna i Ghana

Äntligen är den här!

Efter två veckor av många vändor fram och tillbaka till hamnen och långa diskussioner så fick vi äntligen lösa ut containern. Byråkrati och korruption sätter många käppar i hjulet. Ständigt nya dokument som saknas, kostnader som hela tiden ändras och regler som inte följs. En dyr och påfrestande historia blev det, men efter mycket tjafs för att hävda vår rätt till att inte behöva öppna samt lasta ut containern på plats i hamnen, blev vi till slut iväg släppta.

 

Mitt i natten kom containern fram till vår lagerlokal och det var bara att lasta ur. Nu har arbetet börjat med att organisera upp allt för att inventera innan vi i omgångar kör ut till barnhem respektive skola. Barnen på Shalom Orphanage fick dock ett litet smakprov igår då vi till deras stora glädje kom med leverans av tre cyklar och det efterlängtade äggpulvret.

 

Sån enorm lättnad och glädje!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

sofie | Svar 05.05.2015 22.43

Jaaaa! Vad kul! Charlies gröna cykel nere hos er i Ghana! Det här ska vi visa och berätta om i hans klass!! Kram på er!

emma mensah | Svar 01.05.2015 22.35

Härligt att läsa!! Ghanansk hamnbyråkrati är tålamodsprövande...

Catarina | Svar 27.04.2015 22.38

Härligt! Hur långt är det mellan de två barnhemmen och skolan? Ligger de i olika byar alla tre?

Susannaighana 02.05.2015 22.47

Ja, det är olika byar. Det är 7 km mellan Shalom Orphanage och vår skola. Vårt andra barnhem Tinas Childcare ligger 4 mil bort.

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan