Min blogg - Susanna i Ghana

Kampen om hälsan

Att hålla barnen friska och krya här på barnhemmet är en krävande uppgift. Malaria, kolera, yaws och andra otäcka sjukdomar återkommer regelbundet. Men vi gör vad vi kan för att skydda oss.

 

Var tredje månad avmaskas alla barnen, de medicineras regelbundet mot hudåkomman jaws, äter multivitaminer varje dag och vi sprayar frenetiskt omgivningen för att hålla myggor och ohyra på avstånd. 

 

Barnens hälsoförsäkringar uppdateras regelbundet och imorgon är det dags för de sex barn som har varit hos oss från start att förnya sina. Tänk att det redan har gått fem år!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
18.04 | 21:24

Hej Gunnar! Pengarna har använts i vår verksamhet i Ghana precis som förut, du kan läsa här på sidan och på vår nya sida togetgerasone.se
Mvh Susanna

...
04.04 | 18:20

Hej! vi har satt in lite pengar på bankgiro 119-6278 fram till nu,vart har de pengarna tagit vägen och varför har vi ej fått meddelande om vad som hänt.

...
13.01 | 17:51

Det gick inte att klicka direkt här, men funkade sedan.
Mvh Lasse

...
Du gillar den här sidan