Min blogg - Susanna i Ghana

Kampen om hälsan

Att hålla barnen friska och krya här på barnhemmet är en krävande uppgift. Malaria, kolera, yaws och andra otäcka sjukdomar återkommer regelbundet. Men vi gör vad vi kan för att skydda oss.

 

Var tredje månad avmaskas alla barnen, de medicineras regelbundet mot hudåkomman jaws, äter multivitaminer varje dag och vi sprayar frenetiskt omgivningen för att hålla myggor och ohyra på avstånd. 

 

Barnens hälsoförsäkringar uppdateras regelbundet och imorgon är det dags för de sex barn som har varit hos oss från start att förnya sina. Tänk att det redan har gått fem år!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan