Min blogg - Susanna i Ghana

Min stora grabb

Jag kommer så väl ihåg första gången jag såg dig. Du hade en trasa till klänning som räckte dig till fötterna. Du var en liten tulta på 1 år som inte hade lärt sig att gå än. Du fångade mitt hjärta med storm från dag ett.

 

Idag är du ett energiknippe utan dess like, en grabb på snart 7 år. Du har blivit så stor och trygg, och du är så stolt över dina riktiga tänder som äntligen har börjat komma ner.

 

Du har utvecklats något otroligt genom åren. Men på ett sätt är du dig så lik. Ditt bubblande skratt och dina älskade små konster som har gett dig smeknamnet ”lilla apa”.

 

Hela du är som en enda stor kärleksbomb, älskade Moses!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan