Min blogg - Susanna i Ghana

Min stora grabb

Jag kommer så väl ihåg första gången jag såg dig. Du hade en trasa till klänning som räckte dig till fötterna. Du var en liten tulta på 1 år som inte hade lärt sig att gå än. Du fångade mitt hjärta med storm från dag ett.

 

Idag är du ett energiknippe utan dess like, en grabb på snart 7 år. Du har blivit så stor och trygg, och du är så stolt över dina riktiga tänder som äntligen har börjat komma ner.

 

Du har utvecklats något otroligt genom åren. Men på ett sätt är du dig så lik. Ditt bubblande skratt och dina älskade små konster som har gett dig smeknamnet ”lilla apa”.

 

Hela du är som en enda stor kärleksbomb, älskade Moses!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
18.04 | 21:24

Hej Gunnar! Pengarna har använts i vår verksamhet i Ghana precis som förut, du kan läsa här på sidan och på vår nya sida togetgerasone.se
Mvh Susanna

...
04.04 | 18:20

Hej! vi har satt in lite pengar på bankgiro 119-6278 fram till nu,vart har de pengarna tagit vägen och varför har vi ej fått meddelande om vad som hänt.

...
13.01 | 17:51

Det gick inte att klicka direkt här, men funkade sedan.
Mvh Lasse

...
Du gillar den här sidan