Min blogg - Susanna i Ghana

Livets Universitet

Jag får ofta mail från personer som skriver att de vill göra någonting liknande som jag. Att de vill åka ut i världen, agera, hjälpa, göra nytta. De ber om råd och hjälp, med allt ifrån hur man vågar till hur man går till väga.


Mina svar innehåller i princip alltid en och samma mening. Gör det! ÅK! Det kommer att vara det bästa du någonsin har gjort och du kommer aldrig att ångra dig.


Universitetsstudier i all ära, men jag vågar påstå att den allra bästa utbildning som verkligen ger dig någonting, på riktigt - den utbildningen får du från Livets Universitet.


Livserfarenhet. Vidgade vyer, nya kulturer, nya levnadsvillkor och nya möten. Möten som formar en, möten som finner nya känslor inom en. Möten som ger perspektiv och ny syn på livet. På beståndsdelar av betydelse. Möten som berör.


Att våga ta steget, från alla första början. Det är det allra bästa steg jag någonsin har tagit och förmodligen det allra bästa steg som jag någonsin kommer att ta också. En upplevelse likt ingenting annat, mer värt än allt tidigare.


Men exakt lika mycket som det ger en, är det också kämpigt. Varje dag, hela tiden.


Allt går, bara man kämpar riktigt hårt. Det har länge varit ett av mina motton här i livet. Det har jag alltid burit med mig och det har hjälpt mig genom många svåra situationer. För det är faktiskt så. Ingenting är omöjligt.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Gabriella | Svar 02.05.2012 20.21

Du är fantastisk. Jag beundrar dig. Det kommer jag alltid göra fina du <3

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
18.04 | 21:24

Hej Gunnar! Pengarna har använts i vår verksamhet i Ghana precis som förut, du kan läsa här på sidan och på vår nya sida togetgerasone.se
Mvh Susanna

...
04.04 | 18:20

Hej! vi har satt in lite pengar på bankgiro 119-6278 fram till nu,vart har de pengarna tagit vägen och varför har vi ej fått meddelande om vad som hänt.

...
13.01 | 17:51

Det gick inte att klicka direkt här, men funkade sedan.
Mvh Lasse

...
Du gillar den här sidan