Min blogg - Susanna i Ghana

Musikalföreställning för välgörenhet

Namnet på musikalföreställningen är Assamblé, som betyder ”samla in”. Det är just vad den här föreställningen handlar om, då alla intäkter för biljetter m.m. går oavkortat till barnen på barnhemmet här i Ghana.


Idén till föreställningen skapades av Rasmus Malm, som av min fina vän Elisabeth Svensson fått kännedom om mitt arbete med barnhemmet. Rasmus är utbildad musikalartist och har under en tid bott i London där han har studerat vid Italia Conti Academy i London, världens äldsta och mest ansedda musikalskola. Han har också medverkat i musikaler så som Cats och High School Musical. Rasmus har nu satt ihop denna fina musikalföreställning där alla arbetar och medverkar helt ideellt. Tillsammans med 22 stycken dansare och musikalartister från hela Sverige kommer han att bjuda på en sprakande revy som består av fem stora musikalnummer, samt mindre nummer av dans, teater och sångframträdanden emellan. Det blir en lättsam och glad föreställning, som vänder sig till alla åldrar.


Innan föreställningens början kommer en film att visas, som jag nu håller på att spela in direkt härifrån barnhemmet i Ghana. Detta därför att publiken ska få se vilka det är som faktiskt får ta del av de insamlade pengarna från föreställningen. Ytterligare ett bevis på att alla kan göra något. Jag önskar så att jag själv befann mig i Sverige då föreställningen äger rum och därmed kunde närvara, men jag är fortfarande kvar i Ghana.


Föreställningen äger rum den 9 juni kl. 19,00 och den 10 juni kl. 15,00, på Medborgarhuset i Eslöv.


Har ni möjlighet så råder jag er verkligen att gå! Ni bidrar då till någonting gott samtidigt som ni bjuds på en sprakande föreställning. Biljetterna kostar 150 kr styck och kan köpas via www.juliusbiljettservice.se.


(Vid frågor kontakta Elisabeth via elisabeth90@hotmail.com, märk mailet ”Assamblé production”)

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Mamma | Svar 05.05.2012 18.32

Vi åker ner till Eslöv för att se föreställningen på söndagen! Synd att du inte kan vara med, jag försöker ta lite bilder!

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan