Min blogg - Susanna i Ghana

Välkomna till familjen!

Under den senaste tiden så har vi fått tillökning på barnhemmet, nämligen av två fina kusiner vid namn Justice och Alfred!

 

Justice är född år 2001 och har växt upp med sin pappa, då mamman lämnade familjen tidigt. För ett år sedan råkade Justice pappa ut för en svår motorcykelolycka. Hjälmen flög av och Justice pappa landade med huvudet på ett järnrör. Detta medförde en svår skallskada. Idag har han svårt att klara sig själv, och ännu svårare att klara av att ta hand om ett barn. Justice har precis kommit till oss och jag har ännu inte lärt känna honom särskilt väl. Han är en väldigt mjuk och fin kille, men håller sig gärna lite i bakgrunden då han fortfarande försöker anpassa sig till sitt nya hem. Jag ser fram emot att komma denna fina kille närmare in på livet så småningom.

 

Alfred är född år 1999 och är brorsson till Justice pappa. Alfreds pappa dog då han blev ormbiten när Alfred var nyfödd och Alfreds mamma insjuknade tätt därefter i lunginflammation. Alfred blev därmed föräldralös vid bara ett halvårs ålder och togs då om hand av sin farbror. På grund av sin farbrors tragiska öde efter motorcykelolyckan, så har Alfred nu också kommit till oss på barnhemmet. Alfred har anpassat sig väldigt snabbt till sin nya livsstil och har etablerat sig väl hos oss. Han är en oerhört artig och väluppfostrad kille som det inte tog lång tid att lära känna. Han är duktig på engelska och är noga med att se till att alla sina nya ”syskon” på barnhemmet har det bra. En riktig gentleman, som jag är väldigt glad över att ha fått lära känna.

 

Vi hälsar Justice och Alfred varmt välkomna till oss och hoppas att de ska trivas lika bra här i vår stora härliga familj, som alla vi andra gör!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Annika | Svar 09.05.2012 12.32

Åååh, välkomna fina fina barn <3 Ser fram emot att få träffa dem!

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.10 | 20:14

Hej Tobias! Kul att du tar kontakt. Här gärna av dig till mig via mail susanna@togetherasone.se så jag får din nya email och kan hålla kontakten :) /Susanna

...
17.10 | 23:59

Hej Susanna! Hur mår du och hur har ni det? Mvh
Tobias Holm fd VD Hero AB

...
17.10 | 10:55

Hej Susanna! Jag är inte vd eller ägare av hero längre och kan bara hoppas nya ägarna inte glömt er.,Startar nytt bolag å en del går till er om jag lyckas.❤️👍

...
07.07 | 16:32

Tack för att vi fick komma o träffa er på barnhemmet i lördags! Vilket jobb ni gör!! Hoppas att det lilla vi hade med oss kan bli till lite glädje för er.

...
Du gillar den här sidan